До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Prada починає виробляти медичний спецодяг і захисні маски

Prada вжили нових заходів у боротьбі з поширенням коронавірусу в Італії. Після того як бренд пожертвував лікарняне обладнання шести відділенням інтенсивної терапії в Мілані, він переобладнав своє виробництво для того, щоб виробляти медичний спецодяг і санітарні маски.

Компанія переобладнала виробництво на своїй італійській фабриці в Монтоні, щоб постачити 80 000 медичних комбінезонів і 110 000 масок медичному персоналові за запитом, отриманим з регіону Тоскани. Зокрема, Prada триматиме фабрику відкритою тільки для цієї мети й сподівається на підтримку низки зовнішніх постачальників, щоб гарантувати щоденні постачання медичних наборів до 6 квітня.

Реклама

У понеділок Маріо й Енріко Моретті Полегато, президенти лейблів Geox і Diadora відповідно також зобов’язалися пожертвувати мільйон євро для допомоги регіону Венето, де штаб-квартири брендів перебувають під серйозною загрозою пандемії.

"У цей історичний момент крайньої потреби, який переживає Італія, нашим моральним обов’язком є ​​підтримка наших лікарів і медсестер, які щодня працюють на передовій боротьби з невидимим, але таким страшним ворогом, який робить нас усіх рівними, вразливими, безпорадними, — сказав Маріо Моретті Полегато. — Цією пожертвою ми також хочемо висловити нашу близькість і підтримку всім людям та їхнім родинам, які страждають і борються проти вірусу. Ми маємо твердо стояти й неухильно дотримувати обмежень. Тільки так, з відповідальною поведінкою, ми зможемо перемогти цю хворобу й скоро повернутися до нашого життя. Ми стикаємося із серйозною кризою, але я впевнений, що ми знову піднімемося, станемо сильнішими, ніж раніше".

Також 23 березня Mayhoola, материнська компанія Valentino, Balmain і Pal Zileri, пожертвувала 2 мільйони євро на боротьбу проти коронавірусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.