До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джорджіо Армані незвично віддячив італійським лікарям

Італійський дизайнер Джорджіо Армані одним з перших у своїй країні усвідомив увесь масштаб епідемії коронавірусу. У перші дні поширення вірусу в Ломбардії він уже вжив жорстких заходів і провів показ колекції осінь-зима 20/21 без гостей, потім оперативно перерахував 1,25 мільйона євро на боротьбу проти пандемії, а тепер висловив свою вдячність лікарям — героям цієї війни з невидимим ворогом. Дизайнер викупив газетні шпальти й віддячив на них медичним працівникам.

Джорджіо Армані

До питання синьйор Армані підійшов масштабно — він викупив шпальти понад 60 італійських популярних газет, включно з La Repubblica, La Stampa й Il Giornale. Не забув він і про спортивні видання, і регіональні, щоб охопити максимальну кількість потенційних читачів. "Кожен працівник бренду Giorgio Armani стежить за ситуацією й переживає всією душею й серцем за кожного з вас — санітара-носія, медсестру, сімейного лікаря та всіх фахівців. Пам’ятайте, я поруч із вами", — написав Джорджіо Армані.

Джорджіо Армані у фіналі шоу Giorgio Armani осінь-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.