До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Останній королівський вихід Меган Маркл і принца Гаррі

Останній вихід "бунтівників" Меган Маркл і принца Гаррі як членів британської королівської сім’ї відбувся 9 березня 2020 року. Фінальним заходом для герцогів, які віддали перевагу спокійному життю за океаном, стала традиційна денна служба Співдружності націй у Вестмінстерському абатстві. Ця подія завжди має велике значення для Єлизавети II й саме на службу Співдружності націй королева з року в рік збирає найближчих родичів.

Принц Гаррі й Меган Маркл

Крім принца Гаррі й Меган Маркл, в абатство прибули Кейт Міддлтон і принц Вільям, принц Чарльз і герцогиня Камілла. Для служби герцогиня Сассекська вибрала зелену сукню Emilia Wickstead, сумку Gabriella Hearst, капелюх William Chambers і лодочки Aquazzura.

Реклама
Принц Гаррі й Меган Маркл
Принц Гаррі й Меган Маркл

Герцогиня Кембриджська для ранкового заходу вибрала сукню й пальто насиченого винного відтінку Catherine Walker, які вже одягала на Різдво у 2018 році, а також капелюшок Sally-Ann Provan, декорований квітами.

Герцогиня Кембриджська
Британська королівська сім'я на денній службі у Вестмінстерському абатстві
Єлизавета Друга

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.