До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

По слідах Кім: Періс Гілтон в новій колекції Yeezy 6

Останнім часом все більше дизайнерів відмовляються від традиційних показів, віддаючи перевагу новим формам демонстрації колекцій. Наприклад, музикант і креативний директор власного бренду Каньє Вест вирішив продемонструвати нову колекцію за допомогою своєї дружини Кім Кардашян.

Кім Кардашян в Yeezy Season 6

Фото Кім у вбранні з Yeezy Season 6, які стилізувала колишній головний редактор французького Vogue Карін Ройтфельд, були розклеєні під час ярмарку сучасного мистецтва Art Basel, в Майямі. Самі фото є стріншотами з Instagram-акаунту Кім. Тепер же до рекламної кампанії приєдналася головна зірка "нульових" – Періс Гілтон. Крім неї, в презентації взяли участь Самі Міро, Йованна Вентура, Сара Снайдер і навіть популярна актриса фільмів для дорослих Ліла Стар.

Реклама
Фото: Instagram @parishilton

Усі дівчата так чи інакше повторили стритстайл-виходи Кім Кардашян, які вона зовсім недавно виклала у своєму Instagram-акаунті. Леґінси пісочних відтінків, білі бандо, спортивні штани, що обтягують, і об'ємні куртки з кольорового деніму – судячи з фото знаменитих дівчат аудиторія в бренду складається більш ніж широка.

Фото: Instagram @parishilton
Фото: Instagram @samimiro
Фото: Instagram @samimiro
Фото: Instagram @clermonttwins

Читайте також:

Кірстен Данст в лукбуці нової колекції Rodarte

Українська модель Паша Гаруля стала обличчям Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.