До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За Лінчем: сюрреалістичний показ Mugler весна-літо 2021

Від позолоченого Пегаса до каскадера — креативний директор Mugler Кейсі Кадволладер укотре доручив Беллі Гадід розсунути межі розуміння того, що може робити модель. Компанію Беллі в презентації другої частини колекції Mugler весна-літо 2021 склали Гантер Шафер, Су Джу Пак, Алек Век та Ірина Шейк.

Якщо перший дроп, продемонстрований у фантастичному фільмі в жовтні, був могутнім виявом креативності за часів відсутності Тижнів моди, то другий прагне зруйнувати традиційний формат подіумних показів. Гадід і її колеги представляють топи з "другої шкіри", розділені ілюзорним тюлем, джинси, пошиті з лайкри, "голі" сукні, що переливаються аплікацією з кристалів за допомогою майже сюрреалістичних візуальних ефектів, місячної ходи та трюків.

Реклама
Белла Хадид на подиуме Mugler весна-лето 2021Белла Гадід на подіумі Mugler весна-літо 2021
Ирина Шейк на подиуме Mugler весна-лето 2021Ірина Шейк на подіумі Mugler весна-літо 2021
Хантер Шафер на подиуме Mugler весна-лето 2021Гантер Шафер на подіумі Mugler весна-літо 2021

Мерехтливі кристали, які ковзають тілом та освітлюють його, — це предмет любові цього сезону. Деталі рівня високої моди, створені з використанням цифрових технологій, а не методів ручної вишивки, Кадволладер прагне вивести в мейнстрим: "Речі ручної роботи в кінцевому підсумку стають такими дорогими й недосяжними. Я справді хочу, щоб люди могли купувати ці речі".

Су Джу Пак на подиуме Mugler весна-лето 2021Су Джу Пак на подіумі Mugler весна-літо 2021
Алек Век на подиуме Mugler весна-лето 2021Алек Век на подіумі Mugler весна-літо 2021

Переглянути другу частину колекції Mugler весна-літо 2021.

Переглянути першу частину колекції Mugler весна-літо 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.