До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Peter Do розробив форму для стилістів Sanahunt Luxury Department Store

Спеціально для стилістів Sanahunt Luxury Department Store американський бренд Peter Do розробив і пошив уніформу на сезон осінь-зима 2020/2021. Київська мультибрендова крамниця стала першою і єдиною компанією, з якою Peter Do погодився співпрацювати для розроблення форми.

Уніформа й бездоганне технічне виготовлення в стилі промислового дизайну — візитні картки американського бренду. У різний час Пітер До шукав натхнення для власних колекцій у робітничому середовищі: індустрії автопрому і фотоальбомі Ірвіна Пенна, присвяченому "синім комірцям". Досвід роботи дизайнера в студії Celine зумовив подальший розвиток естетики Peter Do і бажання створювати практичний одяг для сучасних жінок.

Реклама
Шоурум Peter Do

На пропозицію створити колекцію для Sanahunt дизайнер погодився негайно, висловивши подяку за підтримку бренду із самого початку його історії. Познайомитися з брендом Peter Do і побачити результат унікальної співпраці можна вже зараз в київській крамниці Sanahunt на вул. Грушевського 8/16.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.