До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лети, пелюстко: аромат Initio Atomic Rose в Sanahunt

Паризький нішевий бренд Initio представив свій новий аромат Atomic Rose в Sanahunt. Розповідаємо, що слід знати про новинку.

Atomic Rose, Initio

Марка Initio працює з ідеями спокуси, чуттєвості і сексу. Але подає цю концепцію з несподіваного боку: тут стверджують, що сила аромату несвідомо впливає на поведінку, і на кожному кроці згадують феромони. В принципі, не дуже грішать проти істини: існування феромонів (продуктів зовнішньої секреції, які допомагають тваринам і комахам комунікувати одне з одним, впливають на емоційний стан і поведінку), доведене наукою. Інша річ, що люди влаштовані складніше, тому феромони не можуть драматично змінити людську поведінку. Але це вже за лаштунками, непотрібна частина історії.

Реклама
Atomic Rose, Initio

До творіння Initio включають Naturoprint – молекулу, синтезовану спеціально для бренду. Вона пахне як тваринна амбра і тваринний мускус, які заборонено додавати в парфуми за міжнародними правилами IFRA. Молекула дивно пахне сама по собі, але надає ароматам марки нового звучання.

Аромати Initio

У новому Atomic Rose наявна ще одна цікава молекула, гедіон. Її теж синтезують хімічним шляхом, а в живій природі вона є складовою ароматів жасмину і чаю (сам по собі гедіон не пахне нічим для більшості людей). Але головна нота аромату, як зрозуміло з назви, – троянда. Її відтінили наддозою амбри (і це буде приємне, впізнаване сусідство для шанувальників Baccarat Rouge 540) і ваніллю. Аромат стійкий, шлейфовий, особливо вдало звучить у холодну погоду. Про аромати з зігрівальним ефектом ми писали тут, тут і тут. Знайти його можна в Sanahunt Luxury Department Store – єдиній точці в Україні. Крім Sanahunt, Initio продається в Lafayette, Harrod's, Selfridges. Як минула презентація аромату, дивіться в галереї.

<b>Initio Perfume</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.