До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша рекламна кампанія Ріккардо Тіші для Burberry

У вересні 2018 року Ріккардо Тіші показав дебютну колекцію для британського модного Дому Burberry, яка стала однією з найбільш обговорюваних і цитованих у сезоні весна-літо 2019. Майже через півроку італійський дизайнер представив рекламну кампанію оновленого бренду.

Рекламна кампанія Burberry весна-літо 2019

Вона складатиметься з кількох частин, кожну з яких зняв різний фотограф. Тіші запросив Ніка Найта, Данко Штейнера, Хуго Комте, Пітера Лангера, Коліна Додгсона і Летті Шмітерлоу. Модельний кастинг також максимально різноманітний, адже у своїй першій колекції для Burberry Тіші міркує про інклюзивність. "Burberry – це велика парасолька, під якою люди говорять на різних мовах, – розповідає дизайнер. – У цій зйомці ми хотіли підкреслити це". Так, обличчями нової кампанії будуть уже знайомі всьому світу моделі як-от Наталя Водянова, Стелла Теннант, Ірина Шейк і Ріанна ван Ромпей, так і маловідомі імена, які тільки починають свій шлях у модельному бізнесі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.