До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пенелопа Крус – новий амбасадор Chanel

На сьогоднішній показ колекції Chanel Couture осінь-зима 2018/2019 Пенелопа Крус прибула в новому статусі. Оскароносна акторка стала амбасадором та обличчям круїзної кампанії бренду, яку традиційно зняв Карл Лагерфельд. "Це знакова марка, і Карл просто геній. Я з дитинства захоплююся всім, що він робить, тому працювати з ним це справді задоволення. Він король моди, і у нас була дійсно цікава фотосесія, це була справжня пригода", поділилася Пенелопа Крус.

Карл Лагерфельд і Пенелопа Крус

Актрису і Chanel пов'язує давня дружба. 1999 року вона вперше відвідала показ бренду, нерідко вибирала вбрання авторства Карла Лагерфельда на червоні доріжки, в тому числі премії "Оскар" і "Каннського кінофестивалю", а також з'являлася в них на великому екрані в фільмі Педро Альмадовара "Розірвані обійми". Нагадаємо, що амбасадором Chanel зараз є Марго Роббі, Кіра Найтлі, Крістен Стюарт і Лілі-Роуз Депп.

Пенелопа Крус на показі Chanel Couture осінь-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.