До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Памела Андерсон знялася у святковій кампанії Jacquemus

Французький бренд Jacquemus регулярно вражає публіку. Від показів до власного весілля — Симон Порт Жакмюс знає, як привернути увагу людей і змусити їх захоплюватися плодами своєї праці.

Різдвяна кампанія бренду вкотре спричинила резонанс довкола Jacquemus. Головною героїнею відео стала культова акторка Памела Андерсон. У ролику вона знялася в білій сукні та драматичному капелюху з колекції Le Raphia — у тому самому образі, в якому вона з’явилася на шоу Jacquemus кілька тижнів тому.

Реклама

Як і попередні покази Jacquemus, Le Raphia викликав сенсацію. Моделі дефілювали круглим світлим подіумом під "дощем" із рафії. В колекції, яку дизайнер представив неподалік від Парижа, був представлений фірмовий курортний одяг, ультракороткі спідниці й сукні, білизна, стилізована з об’ємним одягом, предмети гардероба зі сміливими вирізами.

Памела Андерсон стала несподіваним гостем на шоу Le Raphia, але її витончена сексуальність і статус, безперечно, співзвучні бренду. На відео святкової кампанії можна побачити, як актриса тягає ялинку вулицями Парижа, а потім зупиняється перед Сантою, смикає його за бороду і йде далі.

Сама Андерсон нещодавно потрапила в заголовки ЗМІ через анонс документального фільму Netflix, який розповість про її життя. Стрічка Pamela, A Love Story вийде на стримінговому сервісі 31 січня. Докладніше про проєкт читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.