До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий документальний фільм Памели Андерсон для Netflix — відповідь на серіал "Пем і Томмі"

Наразі в центрі уваги глядачів опинилася документалка "Гаррі та Меган" від Netflix. А стримінговий гігант має на підході ще один резонансний документальний фільм із ще однією публічною особою, яка прагне розповісти світові правду. У стрічці Pamela, A Love Story ("Памела: Історія кохання") Памела Андерсон розповідає про її шлюби, відносини зі ЗМІ, легендарну вкрадену секс-стрічку, яка перевернула її життя, і те, що вона насправді думає про суперечливий серіал "Пем і Томмі".

Зірка телесеріалу "Рятувальники Малібу" підтвердила інформацію про реалізацію проєкту у своєму Instagram. Памела опублікувала допис з текстом на бланку Netflix, в якому назвала себе "не жертвою, а людиною, яка вижила", яка "живе, щоб розповісти справжню історію". Новий фільм про Андерсон, що його зняв номінант на премію "Еммі" Раян Вайт (The Case Against 8, The Keepers), називають найдосконалішим документальним фільмом про ікону попкультури, який представить інтимний портрет її професійного й особистого життя. У фільмі буде надано ексклюзивний погляд на особистість Памели Андерсон, зокрема, через архівні записи, яких ніколи раніше не оприлюднювали, і витяги із її щоденників. Обидва сини Андерсон, Брендон Томас Лі і Ділан Джаггер Лі, разом з її колишнім чоловіком Томмі Лі висловили свою підтримку проєкту в соцмережах (Брендон також є одним з його продюсерів).

Реклама

Памела Андерсон у новому документальному фільмі Netflix
Памела Андерсон у новому документальному фільмі Netflix

Повідомляється, що над фільмом працювали не один рік, але час його виходу на екрани, 31 січня 2023 року, має важливе значення з огляду на відновлення інтересу до минулого Памели Андерсон після виходу "Пем і Томмі", серіалу з восьми епізодів, у якому розповідається про бурхливий шлюб Андерсон і Лі та скандал, що спалахнув після того, як їхній секс-запис став доступний загалу. Шоу створили без схвалення або участі Андерсон, і з моменту його виходу в ефір у лютому 2022 року люди, близькі до актриси, говорили про її відмову дивитися його та про те, як їй було боляче від того, що глядачі поверталися до такого сумного періоду її життя.

Памела Андерсон у новому документальному фільмі Netflix
Памела Андерсон у новому документальному фільмі Netflix

Згідно з Vanity Fair, Андерсон виявила, що сценарій "Пем і Томмі" створили під час знімання документального фільму Netflix. Про своє рішення докладно розповісти про секс-запис Андерсон каже: "Ніхто не знав правди — навіть я не знаю на 100% того, що сталося, але гадаю, що найважливіше — поділитися своїми людськими почуттями й тим, наскільки це боляче, і як ці події визначили мій рух уперед — у кар’єрі та стосунках". Вайт описує свій документальний фільм як "чесний і сповнений справжніх емоцій", і додає: "У нас є цілий архів фото й відео, які демонструють закоханість Томмі й Памели, і я думаю, що наш фільм справді покаже їх".

Документальний фільм Pamela, A Love Story вийде того ж дня, що й нові мемуари Памели Андерсон Love, Pamela ("З любов’ю, Памела"). Очікуйте, що обидва релізи будуть відвертими та відкриють очі на реальний перебіг подій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.