До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар-2024": найкращі вінтажні образи зірок

Підготовка до "Оскара" починається за кілька місяців зірковим стилістам потрібно не просто підібрати для своїх підопічних гарну сукню, а створити образ, який обговорюватимуть. Один із перевірених прийомів знайти рідкісний чи знаковий вінтажний екземпляр, за яким стоїть історія. Розповідаємо про вінтажне вбрання, яке ми побачили на "Оскарі" та його вечірках цього року.

Принцеса-воїн

Після промотуру "Барбі" актриса Марго Роббі ще довго не носитиме рожевого кольору, зате із задоволенням приміряє образ принцеси-воїна. Ідеальною уніформою тут став золотий металевий корсет із колекції Mugler весна-літо 1996. Шанувальники вже встигли порівняти її із Зендеєю, яка на прем'єру "Дюни" прийшла в металевому костюмі лицаря, про який докладно ми писали тут.

Реклама

Палацовий переворот

Несподівано для багатьох на афтепаті "Оскара" актриса Дженніфер Лоуренс прийшла не в Dior, а у вінтажній сукні Givenchy з кутюрної колекції 1996 року. Майже 30 років тому в ньому дефілювала подіумом супермодель Кейт Мосс. У соціальних мережах вже будують теорії, наче цей вихід — додатковий натяк, що дизайнер Джон Гальяно може повернутися до модного конгломерату LVMH, оскільки саме він створив цю сукню у найкращих традиціях королеви Марії-Антуанетти.

Давньогрецька богиня

Недаремно Анджеліну Джолі називають однією з найбільш наснажливих жінок — на вечірці Vanity Fair 26-річна актриса Сінді Свіні повторила її знаковий образ, в якому та нагадувала давньогрецьку богиню. Стилісти знайшли для зірки "Ейфорії" шовкову сукню Marc Bouwer відтінку слонової кістки, в якій Джолі відвідувала "Оскар" рівно 20 років тому, у 2004-му.

Нульові повертаються

Cardi B також не встояла перед можливістю приміряти унікальний вінтажний образ. Її вибір припав на чорну сукню з колекції Versace весна-літо 2003, в якій бохо-стилістика ефектно поєдналася з гламуром нульових.

Все своє

Американська актриса Лаверна Кокс — давня шанувальниця творчості Тьєррі Мюглера: вже давно вона збирає власну колекцію його архівних суконь. Одну з них вона якраз і продемонструвала на червоній доріжці премії "Оскар-2024" — чорно-золоте вбрання з колекції Mugler 1986 року. Це справжній музейний експонат.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.