До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легка атлетика: Off-White весна-літо 2019

Колекція Off-White весна-літо 2019 стала своєрідним тріумфом для жінок в спорті: разом зі знаменитими топ-моделями на подіум вийшли вісім знаменитих спортсменок, власниць золотих Олімпійських медалей.

Катарина Джонсон-Томпсон

Саме місце проведення показу нагадувало спортивну арену: імена і національності всіх моделей з'являлися на електронних дошках, що можна часто побачити на спортивних змаганнях, а подіум був оформлений у вигляді комбінації бігових доріжок і бетонних вулиць. На подіум вийшли легкоатлетки Катаріна Джонсон-Томпсон, Діна Ешер-Сміт, Вашті Каннінгем, Сесілія Йеунг, Ренель Ламо, Нафіссату Тіам, Катрін Ібаргуен та Інгліш Гарднер, а серед гостей показу були члени французької жіночої футбольної команди (наступного року в Парижі відбудеться жіночий чемпіонат світу).

Реклама
Сесілія Йеунг

Саме присутність легендарних спортсменок і тема колекції "Track and Field" (з англ. легка атлетика) звільнили дизайнера від критики і звинувачень у випуску знову спортивного одягу. Вірджіл Абло визначає Off-White як бренд, який "створює нову естетику, комбінуючи дві абсолютно непов'язані речі". Яскравим прикладом такої заяви є блідо-блакитна стрейчева сукня з діагонально нарізаною спідницею з тюлю, натхнена співпрацею з Сереною Вільямс. Іншим несподіваним аспектом з шармом ручної роботи був топ, зроблений з обрізаних шкарпеток Nike, в якому вийшла Кайя Гербер. В аналогічному стилі також були виконані легінси і велосипедні шорти, в комбінації з білими піджаками і сукнями з оборками. Загалом, ця колекція наштовхує на думку про те, що Абло використовував це шоу як розминку для деяких особистих проривів в спортивній області, які варто очікувати від нього незабаром.

Off-White весна-літо 2019
Off-White весна-літо 2019
Off-White весна-літо 2019

Всю колекцію можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.