До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одного разу в Парижі: нова колекція жакетів Article Blazers

Український бренд Article Blazers представив нову колекцію жакетів, що є його головним предметом вивчення. Як і раніше марка не зважає на сезони, а показує жакет як річ поза часом і трендами. "Моя мета — створювати жакети, які будуть доречні в найрізноманітніших життєвих ситуаціях, — розповідає Матіяш. — Я сама ношу їх щодня, особливо люблю поєднувати зі світлим денімом, трикотажем і комфортним взуттям. Саме так одягається більшість дівчат у моєму улюбленому місті — Парижі, якому я присвятила нову колекцію".

До колекції ввійшли жакети, у яких фірмова паризька розслабленість поєдналася зі строгими класичними лініями та щільними фактурними матеріалами, що допомагають тримати форму. Підкреслити бунтівничий настрій допоможе жакет із чорної гладкої екошкіри, двобортні моделі з помітною фурнітурою готові стати базою повсякденного гардероба, а строгі образи легко буде скласти разом з лаконічними жакетами на один ґудзик з вовни шляхетного піскового або перлового відтінків.

Реклама

Як стилізувати жакети з нової колекції Article Blazers показують у новому лукбуку — українська модель Поліна Парк безтурботно гуляє Парижем, насолоджується містом і почувається в жакетах бренду максимально вільно й упевнено.

"Створюючи Article Blazers, мені було важливо уяскравити силу жіночого характеру й упевненість у собі, але водночас залишити ту легкість і безтурботність, якими француженки нас так полонять, — додає Яна Матіяш. — Мені важливо, щоб у наших жакетах було зручно впродовж дня, адже вони не обмежують наших рухів, але водночас захищають і дарують упевненість".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.