До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові горизонти: шоу Versace Pre-Fall 2019 у Нью-Йорку

У Нью-Йорку відбулося масштабне шоу Versace – перше після оголошення про те, що бренд тепер є частиною новоствореного холдингу Capri Holdings Limited, в який також входять гіганти Michael Kors і Jimmy Choo, а Донателла Версаче на подіумі продемонструвала, що відтепер цільова аудиторія її бренду буде набагато ширшою, ніж раніше.

Versace Pre-Fall 2019

Відбулося шоу на території Нью-йоркської фондової біржі, що мало досить символічний вигляд, адже угода щодо купівлі Versace дорівнювала 2 мільярди доларів і курс на ще більшу комерціалізацію марки був очевидний. У центрі показу Донателла Версаче "вибудувала" репліку факела Статуї Свободи, зробленої в золотому кольорі, важливому для Versace. Сама дизайнер назвала цей факел не тільки символом міста, а й символом жінок, їх сил і можливостей.

Реклама
Versace Pre-Fall 2019

Нову еру в історії Versace Донателла вирішила почати з підведення підсумків та звернення до архівів модного Дому. За основу італійка взяла знакову колекцію сезону весна-літо 1994, в якій її брат Джанні показав вже легендарну сукню Елізабет Герлі на шпильках. Його версію зразка 2018 року продемонструвала Вітторія Черетті.

Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019

Саму ж колекцію можна сміливо назвати однією з найбільш різноманітних в історії бренду – крім фірмових леопардових принтів, зухвалих міні, латексу і строкатих принтів Донателла Версаче продемонструвала досить стримані повсякденні комплекти, в яких легко уявити жительку Мангеттена, що поспішає до офісу. Вигляд такий хід має абсолютно логічний – Capri Holdings Limited планує збільшити продажі Versace більш, ніж в два рази, а на одному сексапілі нові плани виконати буде складно.

Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019
Versace Pre-Fall 2019

Однак Донателла всім своїм поглядом показує, що готова до нових викликів і готова масштабувати всесвіт Versace, але від його кодів відмовлятися не буде. На доказ – фінальний вихід моделі Амбер Валетти, які справжні фанати бренду напевно впізнали.

Versace весна-літо 2000 / Versace Pre-Fall 2019

Переглянути всю колекцію Versace Pre-Fall 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.