До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нову колекцію Balmain вкрали напередодні Тижня моди в Парижі

Дизайнер Олів'є Рустен розповів, що вантажівка, що перевозила 50 предметів одягу Balmain, була "викрадена".

Balmain осінь-зима 2023/2024
Balmain осінь-зима 2023/2024

Реклама

Креативний директор Balmain Олів'є Рустен заявив, що грабіжники втекли з предметами одягу з нової колекції весна-літо 2024, яку модний Дім мав показати на Тижні моди в Парижі цього місяця. Увечері 17 вересня в Instagram Рустен повідомив, що група людей викрала вантажівку та її водія дорогою з аеропорту до паризької штаб-квартири Balmain. Він сказав, що вони вкрали останні речі, які він очікував для показу жіночого одягу 27 вересня — загалом понад 50 предметів.

"Наше доставлення викрали, — написав він. — Слава Богу, водій живий. Стільки людей так важко працювали, щоб створити цю колекцію. Ми все переробляємо, але це така неповага. Це так несправедливо. Я і моя команда так важко працювали. Однак ми не здамося. Ми працюватимемо більше, днями та ночами".

Рустен не уточнив, з якого з двох головних міжнародних аеропортів Парижа надійшло доставлення. Він написав, що чекав одяг у своєму офісі в суботу вранці, коли "нам зателефонував наш водій і сказав, що речі викрала група людей".

Представник лейблу підтвердив, що шоу Balmain відбудеться за розкладом 27 вересня, але відмовився коментувати пограбування, очікуючи розслідування. На публікацію Рустена відреагували кілька його високопоставлених колег, зокрема креативна директорка Versace Донателла Версаче, яка написала: "Посилаю тобі всю свою любов. Я знаю, що ти та твоя креативність зможеш це подолати!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.