До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піклуючись про майбутнє: лімітована колекція Balmain x evian

Balmain і evian оголосили про другу фазу свого партнерства і відзначили її випуском капсульної колекції одягу та аксесуарів. Вміло поєднуючи класичні силуети спортивного одягу з відтінками ніжної пастелі, які одразу асоціюються зі стилем Balmain, всесвітом evian і, перш за все, радощами літа, креативний директор Олів’є Рустен та його команда дизайнерів створили лімітовану колекцію Balmain x evian. Спираючись на широкий спектр екологічно чистих методів, матеріалів та інновацій, невимушена колекція зосереджує увагу на потужних можливостях майбутнього світу сталої моди, об’єднаних під слоганом "Разом, зміни — це прекрасно".

Balmain x evian
Balmain x evian

Реклама

"Перше партнерство Balmain з evian допомогло продемонструвати, що стійке виробництво може дати разючі результати, — зазначає Олів’є Рустен. — Але для мене це був лише початок. Якщо ми хочемо продовжувати створювати красу, водночас поважаючи красу цієї планети, ми всі у світі моди маємо робити зараз набагато більше. Нам потрібно випробовувати та вдосконалювати нові методи переробки, повторної переробки, екологічного виробництва — і так, я знаю, цей список іноді може здатися нескінченним. На щастя, evian поділяє відданість Balmain до пошуку нових можливостей — і з цією другою капсулою Balmain x evian ми прагнемо чітко показати, що свідомість і креативність можуть справді добре поєднуватися".

Balmain x evian
Balmain x evian

Рустен та його команда дизайнерів, які мали намір продовжувати максимально розвивати можливості сталої моди, працювали над використанням широкого спектру матеріалів, зокрема органічної бавовни, сертифікованої GOTS1, віскози, сертифікованої FSC2, і кількох перероблених матеріалів, сертифікованих GRS3, щоб додати їх до широкого асортименту купальників, футболок, худі, бомберів, курток для водіїв вантажівок і джинсів. Спільні зобов’язання Balmain і evian щодо екологічно чистого виробництва можна помітити навіть у найдрібніших деталях, включно з етикеткою з переробленого поліестеру та композиційними наклейками, паперовою упаковкою, яка покладається на целюлозу з екологічно керованих лісів, сертифікованих FSC, і перероблені пластикові вішалки та пакети.

Balmain x evian
Balmain x evian

Щоб висвітлити нові можливості створення модних пропозицій із пластикових відходів, які не відповідають стандартам циркуляції, Balmain і evian звернулися до Solaris, лідера індустрії інновацій у сфері переробки. Разом вони розробили дивовижну нову модифікацію популярних слайдерів Balmain B-It: гладкі і прозорі в дизайні, вони повністю виготовлені з пластикових відходів, які, як правило, вважаються непридатними для повторного використання в круговому циклі виробництва. Solaris також допомагала команді дизайнерів аксесуарів створити несподіваний різновид розкішної сумки Blaze, використовуючи суміш 45% рослинної смоли для 3D-друку корпусу та кришки аксесуара. Ручка сумки та логотип замка також були виготовлені за допомогою 3D-друку на основі 100% rPET матеріалу з перероблених відходів evian. Більшість повсякденних літніх образів капсули представлено в нових тонах м’якої пастелі із безліччю цікавих градієнтів. Вишита коротка блакитна сукня, створена ательє Balmain із використанням віскози, сертифікованої Лісовою опікунською радою, чітко демонструє, що екологічність точно може бути придатною до подіумних колекцій Balmain.

Balmain x evian
Balmain x evian

"Ми раді поділитися останньою ітерацією нашої співпраці з культовим паризьким Домом моди Balmain, — зазначає глобальний директор evian Давід Боровец. — Це справді особлива можливість — зібратися разом із колегою-лідером, який також цінує передові інновації, щоб колективно проілюструвати красу єдності. Ми дуже раді запустити цю першу колекцію прет-а-порте Balmain x evian, яка доступна для всіх шанувальників evian і послідовників Balmain по всьому світу для придбання в інтернеті та в магазинах". У Києві колекція представлена в бутику "BALMAIN", що знаходиться в ТЦ "Мандарин плаза".

Balmain x evian
Balmain x evian

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.