До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бронзова галактика: запуск нової серії ґаджетів Samsung в Україні

Усесвіт Galaxy поповнився відразу п’ятьма новими пристроями: від смартфона з гнучким екраном до преміального годинника для моніторингу здоров’я.

В екосистемі Galaxy поповнення. На початку серпня Samsung презентували серію нових ґаджетів, які прекрасно виявляють себе в сольній подорожі, водночас доповнюють один одного і відрізняються ще ефективнішою синхронізацією з Windows-пристроями. Частиною нової "колекції" стали смартфони Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Ultra, універсальний планшет Tab S7 і S7+, смартгодинник Galaxy, ергономічні навушники Galaxy Buds Live, смартфон з гнучким екраном наступного покоління Galaxy Z Fold2. Крім класичної колірної гами, всі ґаджети серії також доступні в новому кольорі — бронзовому.

Реклама

Смартфони Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Ultra, які встигли стати продовженням класики всесвіту Galaxy, є найпродуктивнішими смартфонами серії Note на сьогодні. Зручність роботи на них можна порівняти зі зручністю роботи на комп’ютері, а технічні характеристики дають змогу підібрати ґаджет згідно з потребами: Galaxy Note20 Ultra для ефективної роботи й Galaxy Note20 для роботи й максимального занурення у світ відеоігор завдяки високій продуктивності та інноваційному інтерфейсу смартфона.

Смартфон Galaxy Z Fold2 з гнучким екраном впевнено зберігає провідні позиції серед пристроїв з аналогічним форм-фактором. Серед його переваг два безмежні дисплеї, майже невидимі рами й майстерний дизайн.

Смартфон Galaxy Z Fold2

Планшети Galaxy Tab S7 і Tab S7+ універсальні настільки, що поєднують властивості відразу трьох пристроїв: комп’ютера, планшета й смартфона, виконуючи відповідні функції на новому рівні якості. Як це можливо? Все завдяки новітньому процесору й дисплею. Планшети обладнані функцією швидкої синхронізації, а також можуть використовуватися як додатковий екран до комп’ютера Samsung.

Смартгодинник Galaxy Watch3 має вигляд класичного представника годинників преміумкласу, приховуючи в собі нові можливості. Це універсальний смартгодинник для щоденного використання з функцією фітнес-трекеру й відстеження фізичного стану здоров’я. Приємний бонус: функція сповіщення про екстрені ситуації, що завжди напоготові.

Бездротові навушники Galaxy Bud Live — ще одна вдосконалена новинка, що приваблює і функціоналом, і ультрасучасним дизайном. Ергономічна форма навушників повторює анатомічну форму вушної раковини й гарантує їхнє комфортне тривале використання, а адаптивна система з трьох мікрофонів дає змогу проводити телефонні переговори з комфортом для обох сторін навіть у галасливих місцях.

Нові пристрої екосистеми Galaxy в продажу з 21 серпня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.