До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У стилі арлекіна: нова колекція Armani Privé Couture весна-літо 2023

Джорджіо Армані, мабуть, єдиний дизайнер, який здатний захоплюватися або розмірковувати над однією ідеєю протягом 77 образів. Цього сезону весна-літо 2023 для ArmaniPrivé головною темою стали арлекіни. Це стало зрозуміло ще до початку шоу, адже увесь подіум був пофарбований у діагональну шашечку.

Armani Privé
Armani Privé

Реклама

Але дизайнер вибрав власне прочитання цієї теми. Замість більш яскравих кольорів, які можна побачити в традиційних костюмах арлекіна, на шоу були водянисто-зелені, лілові, блідо-блакитні та золоті кольори. Ми бачили на подіумі фірмовий вишуканий одяг – укорочені жакети з ромбоподібним принтом в поєднанні зі штанами-сигаретами, елегантні сукні з лелітками, штани-балони з блузами з великими комірами.

Armani Privé
Armani Privé

Armani Privé
Armani Privé

Armani Privé
Armani Privé

Його колекція була розрахована на мерехтіння на тліі графічних контурів і блоків чорного. Ромбовий візерунок вишитий кристалами або клаптиками металевої шкіри на куртках різної інтенсивності кольору. Відчуття того, що колекція спрямована на те, щоб задовольнити різні особливості смаку, зберігалося: іноді ми бачили грайливі піжами з діамантовим візерунком і оборками у стилі П’єро, а потім дуже шикарні максісукні з лелітками з довгими рукавами різних відтінків рожевого.

Armani Privé
Armani Privé

Armani Privé
Armani Privé

Armani Privé
Armani Privé

Були образи, які невиразно нагадували стиль ардеко, а були й такі, що здавалися більше бальними сукнями 1980-х років. Серед серії двошарових прозорих суконь раптом з’явилася навіть одна з вузькою чорною стрічкою зверху, яка відсилала до естетики панк-фетиш. Дуже цікаво буде подивитися, скільки зірок на церемоніях вручення нагород виберуть вбрання ArmaniPrivéCouture у стилі арлекіна.

Armani Privé
Armani Privé

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.