До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Номер Vogue UA лютий-березень 2022 означає початок нової ери для журналу

У друкованій версії Vogue UA оновлено концепцію, формат і дизайн: знімання моди та фотопортфоліо, лонґріди і спецпроєкти, об'єднані головною темою, роблять журнал схожим на альманах. Так ми повертаємося до витоків періодики. Зміниться і кількість випусків — 6 номерів на рік. Тому новини та швидкоплинні тренди відображатимуться в диджитал-версії, на сайті vogue.ua, а друковану версію пропонуємо для тривалого вдумливого читання й неквапливого перегляду.

Твiдовi топ i спiдниця, усе — CHANEL

Every Body — тема цього номера — є глобальною для перших випусків нового сезону всіх міжнародних видань Vogue. Відтак ми аналізуємо й оспівуємо тіло різних форм — і у різних формах, від фотографії до белетристики. Вивчаємо проблему цензури тіла у мистецтві — від Середньовіччя і донині. Захоплюємося тілами українських атлетів — для них це інструмент підкорення Олімпу. І підтримуємо дизайнерів, які руйнують застарілий стереотип 90-60-90 і створюють сексапільне вбрання для жінок з будь-якими фігурами.

У зніманнях номера — прозорі натяки й відсилання до тілесних практик, глибокі викоти й обтислі міні, вбрання нарозхрист і міський дрескод, що не заперечує оголення. Про любов до себе і прийняття власної зовнішності й натури розмірковують на шпальтах номера креативний директор Dior з макіяжу Пітер Філіпс, зірка серіалу "Гра в кальмара" Чон Хо Йон і письменниці Ірена Карпа й Галина Шиян, які протягом місяця на прохання Vogue UA вели відверте листування.

У beauty-додатку до номера — засоби для догляду за тілом; подарунки, які плекають чуттєвість; ґаджети для краси та здоров’я; тренування, що триматимуть у формі; найкращі спа-курорти.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Marie Deteneuille @Fire Creative.

Реклама

Стиль: Bojana Kozarevic @Concrete Rep.

Зачiски: Amidat Giwa @Bryant Artists.

Макiяж: Lotten Holmqvist @MA World Group.

Манiкюр: Trish Lomax.

Сет-дизайн: Olivia Elias @The Magnet Agency.

Асистент фотографа: Bertrand Jeannot.

Асистент стиліста: Marina de Magalhaes.

Асистент перукаря: Gordon Chapple.

Асистент сет-дизайнера: Luke Spence.

Кастинг: Max Märzinger для JLC.

Модель: Britt Rosa Oosten @Milk

Над б'юті-обкладинкою працювали:

Photo: Brian B. Hayes @BrianBHayes_photo

Style: Zlata Kotmina @zlatafashionstylist

Hair and Makeup: Zee Clemente @zee.clemente.mua

Model: Amy Rosado @theamyrosado

Production: LA Media Group @la.mediagroup

Jewerly: @kirsten_drew_jewerly

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.