До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Необхідна база: нова осінньо-зимова колекція українського бренду O.TAJE

Український бренд O.TAJE презентує колекцію осінь-зима 2023/2024, наповнену season essentials — лаконічними, проте цікавими базовими речами на щодень, які легко міксуються між собою для цілісних образів.

Реклама

У першому дропі осінньої колекції бренд повторив свої знакові моделі в нових відтінках, а також додав нові позиції, які можуть стати незамінними в гардеробі нового сезону. Основу лінійки складають варіації джемперів на блискавці та лаконічних лонгслівів у пастельній кольоровій палітрі, декорованих фірмовим лого. Уже традиційно тут присутні також сети зі спідницями та штанами.

Головна "родзинка" дропу — окрема лінійка спортивного одягу. Вкорочені світшоти бренд декорував своїм символом — перлинами у формі літери "О", а також додав акцентні деталі у вигляді кишень та драпірування. До того ж марка розширила текстильну лінію, представивши базові футболки та лонгсліви з вузлами спереду, прикрашені лого.

"Рух уперед — це неофіційне гасло нашої команди. Вигадувати нове, переосмислювати традиційні моделі — те, від чого в нас палають очі. Цього сезону ми вперше на рівні з трикотажем додали до осінньої колекції також текстильну спортивну лінійку. Створюючи кожну, ми насамперед думаємо про клієнта: чого ще йому не вистачає для повноцінного гардероба? І одразу ж вирішуємо, як закрити цю потребу. Клієнти — наше головне джерело натхнення," — коментують засновниці бренду Анастасія Оксак та Яна Стеценко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.