До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: колекції Giambattista Valli, Loewe і Schiaparelli весна-літо 2021

Тиждень моди в Парижі триває. Пропонуємо поглянути на нові колекції Giambattista Valli, Loewe і Schiaparelli сезону весна-літо 2021.

Schiaparelli
Giambattista Valli

Дизайнер Джамбаттіста Валлі, відомий своїми гігантськими бальними сукнями з тюлю для червоних килимових доріжок, цього разу змінив вектор розвитку бренду. Колекція Giambattista Valli весна-літо 2021 тепер складається з повсякденних речей невимушеного стилю, що згодяться як для обіду з друзями, так і для відеодзвінків у Zoom. Його фірмові твідові жакети представлені у двох мінімалістичних кремових версіях: перші зав’язуються на грудях за допомогою банта, а другі мають вигляд укорочених варіантів з двома ґудзиками внизу. Шукаючи натхнення на італійському узбережжі, Джамбаттіста Валлі переніс квітчасті мотиви середземноморського регіону на прості сукні з попліну з елементами мережива, прикрасив ними акуратні англійські сорочки й надрукував їх на легких блузках. У його колекції з’явилися стильні джинсові штани, саржеві комплекти з індустріальним принтом, кілька суконь зі спадними рюшами й широкий вибір футболок з коштовним камінням і перлами, інкрустованими вздовж викотів. Попри велику кількість повсякденних речей, дівчина Giambattista Valli як і раніше страшенно кокетлива: чи то максісукня з квітчастим принтом і розрізом, оздоблена чорним мереживом, чи то найкоротша спідниця у світі в поєднанні з укороченим твідовим жакетом у тон.

Реклама
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli
Loewe

"Ми маємо знову полюбити моду, — заявив Джонатон Андерсон, креативний директор Loewe. — Ми не знаємо, що на нас чекає завтра. Тож нумо насолоджуватися!" Саме з таким настроєм він створював нову колекцію Loewe весна-літо 2021, яка вийшла життєрадісною, сміливою й балансує на межі реальності та фантазії. Екстремальні об’єми, кулясті силуети, каскади шлярок і разюча складна вишивка ручної роботи лягли в основу колекції. Тут біла сукня з грубого серветкового мережива сусідить із широким середньовічним халатом, подібним до того, який ми бачили на картині Дієго Веласкеса в музеї Прадо. Було кілька вузьких трикотажних суконь з каскадами зав’язаних вузлів, та все ж переважали екстремальні пропорції: об’ємні рукави, штани з опуклими штанинами й спідниці-бульбашки, які насилу проходять через дверний проріз.

Loewe
Loewe
Loewe
Schiaparelli

Чуття Денієла Розберрі до фантастики повністю перегукується з естетикою Schiaparelli. Його нова колекція являє собою баланс між сюрреалізмом, який став візитною карткою легендарної дизайнерки Ельзи Скіапареллі, і повсякденністю. Цього сезону він не став заощаджувати на тому, що раніше називав "психошиком" повсякденного одягу. На світлинах лукбуку з’явилися брючні костюми з контрастним принтом, сукні-сорочки з вишитими сюрреалістичними обличчями, топи з об’ємними плечима зі шлярок, жакети й пальта зі знімними золотими брошками на сосках і вечірня сукня-бюстьє із золотим ланцюжком. Також є кілька мінісуконь: одна кольору слонової кістки, а друга — чорна, з великими перевернутими об’ємами в стилі Регіни Кінг. Уся колекція доповнена ефектними аксесуарами й прикрасами, серед яких золоті окуляри з емалевими очима в центрі, величезні круглі сережки, позолочені маски, що повторюють контур обличчя, а також сумки, прикрашені зображеннями очей, губів і носа.

Schiaparelli
Schiaparelli
Schiaparelli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.