До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Нью-Йорку: Prabal Gurung, Tibi і Jason Wu Collection

Тиждень моди в Нью-Йорку триває. Vogue.ua розповідає, що представили Prabal Gurung, Tibi і Jason Wu Collection у своїх колекціях сезону весна-літо 2020.

Jason Wu Collection весна-літо 2020
Prabal Gurung

Цього сезону американський дизайнер з непальським корінням Прабал Гурунг відсвяткував 10-річчя свого бренду після переїзду до Америки. Лейтмотивом ювілейного шоу стала американська історія моди – огляд всіх культових елементів одягу американців через призму бачення дизайнера. Так, елементи стилю athleisure, ковбойські черевики з Техасу, вінтажний принт tie-dye, джинсові ансамблі, які так люблять американці, на подіумі сусідили з традиційними яскравими барвами, відбитками бутонів троянд і рясним декором у вигляді пір'я. Дизайнер дотримувався свого фірмового асиметричного крою, складного драпірування і небанальних колірних рішень.

Реклама
Prabal Gurung весна-літо 2020
Prabal Gurung весна-літо 2020
Prabal Gurung весна-літо 2020
Tibi

Нова колекції Tibi весна-літо 2020 знову відобразила гендерно-нейтральну естетику бренду. На подіумі представили сміливі урбаністичні образи на кожен день базових спокійних відтінків зі свіжими нотами пастельних тонів. Баланс маскулінності і жіночності відчувався в кожній деталі: блейзери з вигнутою лінією плеча знайшли собі пару у вигляді гладких нейлонових штанів-карго, костюми в тонку смужку потоваришували з наче випраними футболками, а атласні тренчі доповнили шорти у стилі сафарі. Дизайнерка Емі Смілович відійшла від звичних жорстких геометричних форм та представила в новій колекції пом'якшені силуети. Так, базові жакети, кардигани і сорочки отримали округлі плечі, а штани зібрали внизу за допомогою гумок і манжетів.

Tibi весна-літо 2020
Tibi весна-літо 2020
Tibi весна-літо 2020
Jason Wu Collection

Після півтора року перерви, бренд Jason Wu Collection повернувся на Тиждень моди. Натхненням для колекції весна-літо 2020 послугували природні мотиви, які простежувалися як у вигляді декору на подіумі, так і у принтах на одязі. Елегантні сукні з реалістичним флористичним візерунком виконали з випраного шовку, брючні монохромні костюми представили з кроп-топами, прикрашеними цікавим драпіруванням, атласні пісочні і чорні образи стали тривимірними, а вечірні вбрання з напів прозорої тюлі та сітки випромінювали легкість. Шорсткі текстури і м'які, злегка пом'яті тканини надавали недбалості образам, а шовк, атлас, пір'я і тюль транслювали елегантність і жіночність.

Jason Wu Collection весна-літо 2020
Jason Wu Collection весна-літо 2020
Jason Wu Collection весна-літо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.