До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тижні моди йдуть у цифровий формат

Пандемія COVID-19 зробила вагомий вплив на всі сфери бізнесу, зокрема й модну індустрію. Настав час змін і нових інноваційних рішень. Організатори Тижнів моди переводять їх у цифровий режим, а дизайнери міркують, чи потрібні їм будуть кілька повноцінних показів на рік у режимі офлайн після карантину.

Boss осінь-зима 2020/2021

На цю мить майже всі Тижні моди вибрали діджитальний шлях розвитку. Услід за Тижнем моди в Токіо, Шанхаї й Гельсінкі провести онлайн-трансляцію планують у Лондоні. Британська рада ухвалила рішення об’єднати чоловічі й жіночі покази та провести Тиждень моди з 12 червня. Тим часом представники Французької федерації високої моди поділилися, що Тиждень чоловічої моди в Парижі пройде за звичайним розкладом з 9 по 13 липня, але також у режимі онлайн. Свої колекції бренди зможуть представити у форматі відеозаписів у віртуальному шоу-румі Sphere.

Реклама
Dior Men осінь-зима 2020/2021

Далі в модному розкладі розмістився міланський Тиждень моди, який цьогоріч пройде з 14 по 17 липня. Національна палата моди Італії ухвалила рішення використовувати як платформу свій сайт і соціальні мережі для трансляції нових колекцій дизайнерів. На нас очікують онлайн-презентації, виступи провідних фахівців модної індустрії, бекстейдж-знімання, а також ексклюзивні інтерв’ю, світлини та відео. У межах Milano Digital Fashion Week будуть представлені чоловічі колекції весна-літо 2021 і передвесняні колекції для жінок і чоловіків.

Versace осінь-зима 2020/2021

"Ідея цифрового Тижня моди полягає в тому, щоб трохи відрізнятися від звичного. Це те, про що ми думаємо стосовно цифрового світу. Перевага в тому, що в діджітальному світі ви абсолютно вільні. Кожен зможе знайти свій спосіб вираження. Ми сказали всім, що ви маєте від 1 до 15 хвилин й самі вирішуєте, що хочете показати", — розповідає Карло Капаса, президент Національної палати моди Італії.

Fendi осінь-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.