До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натан Джендо – новий креативний директор Diane Von Furstenberg

Британський дизайнер Натан Джендо призначений новим креативним директором бренду Diane Von Furstenberg. До нього цю посаду обіймав інший британець – Джонатан Сондерс, який покинув марку після півтора року роботи. Ім'я Джендо добре знайоме шанувальникам Diane Von Furstenberg – він уже працював на цій позиції 10 років, залишивши її в 2011 році.

Натан Джендо і Діана фон Фюрстенберг у фіналі показу Diane Von Furstenberg осінь-зима 2009/2010

"Натан шалено талановитий і технічно грамотний, – прокоментувала призначення сама Діана фон Фюрстенберг. – Я впевнена, що разом з молодою командою вони виведуть бренд на нові орбіти. Добре, що він погодився повернутися в рідні стіни". Першу колекцію для бренду дизайнер покаже вже в лютому на Тижні моди в Нью-Йорку.

Реклама
Натан Дженден для Diane Von Furstenberg весна-літо 2010

Натан Дженжо закінчив лондонський коледж Central Saint Martins в середині 1990-х, після його закінчення працював в Парижі під керівництвом Джона Гальяно, потім рік співпрацював з Kenzo і в 1998-му вирушив підкорювати Нью-Йорк. Його першим місцем роботи в США став бренд Daryl K, а в 2001-му він зайняв посаду креативного директора Diane Von Furstenberg. Після відходу з бренду в 2011 році Дженжен заснував власну марку Nathan Jenden, яку розвиває і сьогодні.

Читайте також:

Історія речі: сукня на запах Diane von Furstenberg

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.