До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#MyIntimateMood: модні листівки про жіночі таємниці. Частина 3

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модним ілюстратором Mademoiselle Jolie продовжує спецпроект #MyIntimateMood, у якому нагадує: життя – прекрасне, гарний настрій – заразливий, а ділитися ним – справа першорядної важливості.

Глобальні тренди в моді такі: з одного боку, покупці прагнуть усвідомленого споживання, з іншого – і не думають зменшувати апетити: просто стають ще більш перебірливими.

Реклама
Sketch by @melle_jolie

СКАЧАТИ #MyIntimateMood

Ця листівка присвячена тим, хто готовий присвятити себе шопінг-аскетизму. Але ніяк не присвятить. Тим, кому немає чого носити – і тим, у кого шафа не зачиняється (будемо чесні, це одні і ті ж люди). Тим, хто знімає стрес шопінгом. Тим, кого шопінг вводить у стрес. Тим, хто обожнює вбрання. Тим, кого речі скоро виживуть з кімнати / квартири / будинку / палаццо. Переконаним мінімалістам, впевненим, що достатньо невеликої вбиральні. Оптимізаторам простору, які вічно борються хоч за один вільний міліметр у шафі. Шанувальникам методу Марі Кондо, які за позбавлення від мотлоху. І прихильникам методу Марі Кондо, які вірять: кожна річ має приносити радість. Фанатам кімоно колекції Intimissimi Botanical. І власницям шовкових майок з колекції Latin Vibes. Тим, хто за свідому моду, відповідальне споживання. І тим, хто колекціонує вбрання (якби їх не було, що виставляли б Met Museum і NAMU!)

<b>IntimissimiPart3</b>

Листівку можна зберегти на телефоні. Поставити за заставку. Вона допоможе впізнати себе в ситуації, коли розжарилася кредитка, у пакетів обриваються ручки, ноги підкошуються від утоми, а ти все тягнеш у примірювальну ворохи мережива і шовку, оберемки атласу, шифону та оксамиту. Листівка заряджена на розумне споживання (але це не точно).

Купити білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі і Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.