До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щоденний вибір: колекція Miu Miu осінь-зима 2024/2025

Давайте вдамо, що ми не знаємо нічого про Міуччу Прада, Miu Miu, інтелектуальний підхід та історію навколо бренду й дизайнерки. У такому стані цілком можливо подивитися на це шоу і просто щасливо пробурмотати до себе: "О, приємні довгі пальта! Розумні костюми, блискучі кольори. Ах, схоже, спідниці-олівці повернулися. Гарні в'язані кардигани. Сукні в стилі 1950-х і 1960-х. Невже це насправді хутро?".

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Miu Miu
Miu Miu

І таке інше. Тому що ця колекція наповнена чудовим, практичним, простим, справжнім одягом. Люди різних поколінь могли б з легкістю вдягати ці речі. На цьому можна було б завершити розповідь про колекцію Miu Miu осінь-зима 2024/2025, сказати "дякую", "баста" та на "добраніч"! Однак у розмовах про моду ми завжди маємо шукати причини й істини.

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Звичайно, всі знають сеньйору Прада та її інтелектуальний підхід до створення колекцій. Для нового шоу дизайнерка запросила мисткиню Сесіль Б. Еванс влаштувати відеоінсталяцію. На екранах гості шоу могли спостерігати розповідь про спогади, що зберігаються на пристроях після цифрового апокаліпсису. Одинокий вчений, який, можливо, був єдиним вцілілим, намагався вилучити пам’ять якоїсь жінки. Історія закінчилася тим, що мозок жінки, очевидно, завантажився в цифровий носій, людина зникла.

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Триматися за спогади та шукати те, що робить нас людьми, стає важливішим, ніж будь-коли. Ось чому важко було не сприймати нову колекцію Miu Miu як сторінки з автобіографії Міуччі Прада. В колекції з'явилися речі кінця 1960-х, зокрема пальта, що відкрили шоу, які пасували б вишуканим дамам. Також був дитячий на вигляд одяг: крихітні сукні або вовняні кардигани, поєднані з барвистими ребристими колготками. Коли місіс Прада вийшла наприкінці шоу, вона мало що сказала, але це було, як завжди, влучно. "Щодня ми обираємо: бути дитиною чи дамою. Щоранку я вирішую, чи мені буде 15 років, чи я буду пристарілою жінкою".

Переглянути всю колекцію Miu Miu осінь-зима 2024/2025.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.