До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецькі практики: нова колекція POUSTOVIT осінь-зима 2023/2024

У новій осінньо-зимовій колекції Лілія Пустовіт продовжує переосмислювати українську культурну спадщину, надаючи їй нового сучасного звучання. Цього разу в фокусі уваги дизайнерки — мистецькі практики закарпатських художників Йосипа Бокшая й Андрія Коцки.

Реклама

Відомі своїми щедрими на яскраві кольори роботами, художники надихнули команду POUSTOVIT на створення унікальних барвистих принтів. На сукнях та сорочках з'явилися виразні квіти у лілових, помаранчевих та гірчичних відтінках. Драматично-червону сукню прикрашають флористичні мотиви бузкових та жовтогарячих тонів, а на чорній сукні на запах розмістилися зелені й сині візерунки.

Утім, тема квітів у колекції не обмежилася лише принтами. Для цієї лінійки майстри POUSTOVIT зв'язали квіти вручну та оздобили ними сукні, топи, комірці й аксесуари. "Для мене завжди було важливим додати в колекцію вироби, які б мали особливу текстуру — те, що хочеться відчути на дотик, що створює справжню поезію колекції. До того ж, це наш спосіб нагадати про самобутність ручної роботи та глибоку традицію в'язання на території нашої країни", — коментує Лілія Пустовіт.

Оскільки нова колекція створювалася під час блекаутів торік в Україні, увага команди була спрямована на прості силуети та зручні в будь-яких ситуаціях форми. Крім романтичних суконь, у лінійці присутні водночас розслаблені та утилітарні жакети й штани, сорочки стриманих відтінків і максіспідниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.