До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три українські бренди представлять нові колекції під час Тижня моди в Лондоні

Цього сезону завдяки партнерству між Ukrainian Fashion Council і Ukrainian Fashion Week та British Fashion Council і London Fashion Week та в межах ініціативи Support Ukrainian Fashion показ трьох українських брендів відбудеться в Лондоні 19 вересня. Колекції весна-літо 2024 представлять KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA та NADYA DZYAK.

KSENIASCHNAIDER
KSENIASCHNAIDER

Реклама

"Спільний показ українських дизайнерів відбудеться на подіумі London Fashion Week вже вдруге. Ми глибоко вдячні нашим британським партнерам British Fashion Council та London Fashion Week за постійну підтримку українських дизайнерів. Творити, на противагу руйнівній суті війни. Народжувати нове — всупереч знищенню, яке несе російська агресія. У цьому дизайнери вбачають свою місію. А ми залишаємося вірними своїй місії — підтримувати та промотувати модну індустрію України. Демонструвати світу, що стійкість і гідність — чесноти не тільки наших воїнів", — прокоментувала Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week, голова Експертного комітету Ukrainian Fashion Council.

NADYA DZYAK
NADYA DZYAK

Український бренд FROLOV також представить нову колекцію весна-літо 2024 в основному розкладі Лондонського тижня моди. Це перше окреме шоу лейблу з 2020 року. Минулого сезону в спільному показі в Лондоні свої колекції представили українські fashion-бренди KSENIASCHNAIDER, PASKAL та FROLOV. Показ відбувся в межах глобальної ініціативи Support Ukrainian Fashion від Ukrainian Fashion Week завдяки підтримці Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

ELENAREVA
ELENAREVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.