До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Згадуючи море: мініфільм GUDU весна-літо 2021

Український бренд GUDU представив мініфільм до нової весняно-літньої колекції. Бренд вирішив відмовитися від традиційного показу цього сезону, сфокусувавшись на створенні диджитал-контенту. "Мені хотілося зробити щось легке, сповнене повітря й життя, — розповідає Лаша Мдінарадзе, засновник марки. — Його герої перебувають у постійному русі, а наприкінці на всіх глядачів чекає сюрприз — ви познайомитеся з однією з моїх улюблених героїнь зі світу мистецтва".

Реклама

Нагадаємо, що присвячена колекція морю, але Лаша Мдінарадзе не став прямо використовувати кліше, пов’язані з ним, а надихнувся його графікою та лініями. Унаслідок фірмова строгість жакетів тут урівноважена хвилеподібними елементами, а контрастна чорно-біла палітра сусідить з відтінком морської блакиті.

GUDU весна-літо 2021
GUDU весна-літо 2021
GUDU весна-літо 2021
GUDU весна-літо 2021

Пройшла презентація в шоу-румі бренду, а першими розглянути колекцію ближче прийшли Христя Храновська, Марта Адамчук, Юлія Поліщук, Катерина Любчик, BESSARION і Костя Омеля.

<b>GUDU_PresentationSS21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.