До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марк Джейкобс перевипустить знамениту гранжеву колекцію

Більше 25 років тому гранжева колекція весна-літо 1993 для бренду Perry Ellis принесла Марку Джейкобсу всесвітню популярність і відкрила двері до французького модного Будинку Louis Vuitton. Восени 2018 року він знову згадав про неї. Його нова круїзна колекція називатиметься Redux Grunge і стане повною копією тієї самої роботи. Марк Джейкобс повністю повторить її: від одягу до аксесуарів.

Марк Джейкобс для Perry Ellis,1992
Марк Джейкобс для Perry Ellis, 1992
Марк Джейкобс для Perry Ellis,1992

На початку 1990-х ця колекція зіткнулася з численною критикою. Люди не розуміли, як можна одягати спідницю на штани, короткий рукав поверх довгого або квітчастого сарафана в поєднанні з клітинкою. "Його моделі схожі на людей, які одягалися в темряві з закритими очима!" – писала Бернардин Морріс з The New York Times.

Реклама

Випуск же нової круїзної колекції підтримала компанія Perry Ellis: бренд поділиться історичними архівними знімками 1992 року і просуватиме лінію по своїх каналах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.