До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#BEREGA: спільна колекція Макса Барских і LITKOVSKAYA

Напередодні масштабного шоу в київському МВЦ, яке відбудеться 29 листопада, Макс Барских презентував лімітовану колекцію мерчу в колаборації з брендом Litkovskaya. Капсульна колекція присвячена новому альбому артиста, який отримав назву "Сім".

Рекламна кампанія #BEREGA

В основі колекції – естетика 1980-х, доповнена елементами сучасної культури. Так, в капсулу увійшли худі, два види футболок, панами і поясні сумки – усі товари прикрашені довгою бахромою і спортивними елементами. Основними кольорами нової лінії стали білий і червоний.

Реклама

"Моя історія відносин з Максом Барских і Аланом Бадоєвим – це історія великої дружби. Алан надихає виходити за межі можливого, і для мене велике задоволення працювати разом. Я була рада цікавому процесу і тому, що в результаті нам вдалось передати привіт всім шанувальникам творчості Макса Барских", – прокоментувала колаборацію Ліля Літковська.

Рекламна кампанія #BEREGA
Рекламна кампанія #BEREGA
Рекламна кампанія #BEREGA

Барских також зазначив, що йому було дуже комфортно працювати з Лілею: "Мене надихає її бачення, її дизайн. Тому я з задоволенням довірив розробку такого важливого для нас моменту, як мерч, саме їй. Я хотів би, щоб мої шанувальники отримували якісну продукцію і чимось унікальну".

<b>барских4</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.