До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Магія нічного саду: GASANOVA представляють кампейн колекції весна-літо 2024

Українська дизайнерка Ельвіра Гасанова презентує кампейн колекції весна-літо 2024 "Нічний літній сад". Знімання було зроблено в саду під покровом ночі, що надає знімкам особливої містичності й загадковості. До колекції увійшли як вечірні, так і коктейльні сукні з шовку, прикрашені камінням та яскравим пір‘ям, спідниці, топи, жакети та комбінезони.

Реклама

Елегантні та яскраві спідниці і топи стануть доповненням як до повсякденного, так і до вечірнього образу. Вироби з костюмної тканини, що вирізняються чіткими лініями та бездоганним кроєм, пасують для важливих зустрічей та офіційних подій, а комбінезони подарують легкість і комфорт. Основними матеріалами колекції стали шовк, костюмна тканина та матеріали з камінням. Поєднання різних текстур та відтінків створює неповторний ефект, що захоплює з першого погляду.

Кожен елемент весняно-літньої колекції GASANOVA віддзеркалює бачення сучасної моди самої дизайнерки — це сміливість, інновації та шана традиціям. "Нічний літній сад" — це ціла історія, що розповідається через тканини, форми та деталі.

Бренд GASANOVA, заснований Ельвірою Гасановою у 2013 році в Донецьку, після початку війни переїхав до Києва, де продовжує розвиватися. Одяг GASANOVA носять такі знаменитості, як Джіджі Гадід, Кортні Кардаш'ян і перша леді України Олена Зеленська. Бренд також активно підтримує різноманітність і створює одяг для жінок різних розмірів, зокрема плюс-сайз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.