До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 5 ненудних аксесуарів, які доповнять літній образ

Багато хто вважає літо не найвдалішим часом для стильових експериментів, адже в спеку хочеться речей простих і зрозумілих. Але хто сказав, що образ не можна доповнити ненудними аксесуарами, які зроблять образ яскравішим, розставлять акценти і розкажуть про ваш настрій краще за будь-які слова? В нових колекціях українських брендів є з чого брати.

Кольорові карабіни POCHE

Український ювелірний бренд POCHE пропонує цього літа урізноманітнити образ за допомогою кольорових карабінів.Цей аксесуар створений у якості окремої прикраси для мультифункціонального використання та естетичних експериментів, він ідеально фіксується на сумку, рюкзак, чемодан, джинси, інший одяг або ключі. Представлені карабіни у кількох відтінках, кжен з яких несе свою енергетику. Наприклад, карабін Brave присвячено силі духу, неймовірній сміливості, незламності та єдності українського народу, а карабін Manifestor свіжо-зеленого кольору, відкриває якості, які допомагають яскраво проявити себе та свої ідеї, донести власну думку та перетворити мрії на реальність.

Реклама

Сумка J'amemme

Нова круїзна колекція бренду J'amemme присвячена морю, яке стало натхненням не тільки для колекції одягу, а й аксесуарів – доповніть свій образ плетеною сумкою у вигляді мушлі, щоб море завжди було поруч.

Прозорі балетки Lookie Atelier

У розпал літа на бестселерах бренду Lookie Atelier — прозорих балетках з сітки з'явився вишитий розсип маленьких польових квітів та керамічні прикраси з декоративним розписом. Ніжні і романтичні – вони станут ідеальним доповненням для легких літніх сарафанів, сетів з органічного льону чи шовкових суконь.

Хустина OLIZ

Хустина – аксесуар, з яким постійно можна експериментувати. В тіктоці можна знайти дуже багато відео з прикладами, як одна хустина може бути топом чи головним убором, поясом чи прикрасою на сумку – все залежить від вашої фантазії. Нам подобається, як в літньому образі грає стриманий рожевий з колекції хустин OLIZ, присвяченої творчості української художниці Ганни Собачко.

Капелюх Shmelevsky

Косметологи кажуть, що влітку захищати шкіру треба не тільки за допомогою SPF-засобів, а й фізично – будь-які головні убори тут будуть доречні, особливо плетені капелюхи. Так, якщо вам близька класика, то пропонуєм літній образ доповнити федорою, яка ідеально доповнить і лаконічну сукню, і оверсайз-сорочку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.