До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 15 наймодніших речей літа

Літо вже на порозі, а разом із ним — довгі теплі вечори, улюблене морозиво, посиденьки з друзями і новий гардероб, в якому чуттєві сліп-дреси зустрічаються із лляними сетами, а романтичні сарафани стають ідеальним фоном для плетених аксесуарів і масивних прикрас. Українські модні бренди до літа підготувалися завчасно — роздивляємося їхні пропозицію для найсолодшіх місяців року.

the COAT
the COAT

Реклама

Сумка the COAT

У середині травня дизайнерка Катя Сільченко представила важливу для себе роботу — першу повноцінну колекцію аксесуарів the COAT, однією з головних зірок якої стала фактурна сумка з рафії. Лінійка натхнена творчістю Поля Гогена на островах Полінезії, тому кожна її одиниця максимально пронизана сонцем і відчуттям легкості. Така сумка здатна "витягнути" на собі весь образ, тому дайте їй можливість стати головною зіркою, поєднуючи з речами простими та лаконічними.

Спідниця Salon Reading

Нова колекція Salon Reading — це засмага та солоне морське повітря, соковиті фрукти та легкість, якої так хочеться влітку. А ще ця колекція точно сподобається шанувальникам Керрі Бредшоу, які точно будуть не проти гуляти цього літа в ніжно-рожевій спідниці, що нагадує про одну з наймодніших телегероїнь.

Сукня Atelier Handmade

Важко уявити літо без льону, на якому вже багато років спеціалізується український бренд Atelier Handmade. Дизайнерка марки Анастасія Єршова обирає виключно органічну сировину, робить ставку на позачасові силуети і відтінки, які ідеально поєднуються між собою. Один із наших фаворитів — лляна сукня з відкритою спиною.

Рожевий костюм INLYLAND

Діловий гардероб також потребує сезонної адаптації — пропонуємо проводити літні зустрічі у розкішній брючній двійці INLYLAND ніжно-рожевого відтінку, який з одного боку надає відчуття свіжості, а з іншого — стриманий і навіть прохолодний.

Балетки Lookie Atelier

Український бренд Lookie Atelier зміг об'єднати кілька сезонних трендів в одній парі — прозорість та червоний колір, але для нас головні їхні переваги — зручність і компліментарність, завдяки яким їх можна комбінувати зі всім гардеробом.

Піжамний сет Article

Бренд Article, відомий своїми жакетами, все активніше розширює асортимент. Цього літа дизайнерка марки Яна Матіаш додала до нової колекції невагомі сети в піжамному стилі, в яких так і хочеться годинами гуляти вздовж моря, залишивши всі проблеми зовнішнього світу десь далеко.

Квітковий костюм Sarna

Закарпатський бренд Sarna вже не перший сезон доводить, що робота з принтами — одна з найсильніших його рис. Органічно саме квіткові мотиви опинилися серед ключових у новій колекції, підкресливши її романтизм та жіночність. Особливо гостро це відчувається у костюмі, що складається з топа-бюст'є та спідниці міді.

Біла сукня COOSH

Подовжений силует — одна з головних модних тенденцій сезону весна-літо 2024. Він став закономірним продовженням тренду на занижену талію, але вже в категорії суконь. Точно і тонко з цією ідеєю серед українських брендів попрацювали в COOSH — до такого образу хочеться лише додати Мері-Джейн без підборів і виразні прикраси.

Кепка Bevza

Аксесуари вже давно стали невід'ємною частиною бренду Bevza. Цього літа дизайнерка Світлана Бевза пропонує додати трохи хуліганського настрою за допомогою кепки, яка матиме однаково ефектний вигляд і з фірмовою мінімалістичною сукнею, і з простою майкою.

Блуза VIGO

Іще один предмет гардероба, без якого неможливо уявити літо — блуза. Хтось любить романтичні її варіації, а нам подобається реверанс у бік 1990-х, який зробив бренд VIGO. Їхня мінімалістична блуза з гладкого шовку на зав'язках стане вірною подругою на весь сезон.

Плетена майка Bobkova

Дизайнерка Крістіна Бобкова у кожну свою колекцію додає речі ручної роботи, які відсилають до українських традицій. В сезоні весна-літо 2024 вона запропонувала плетені майки, виконані у техніці "доріжка", що популярна у Карпатах.

Сукня-трапеція BAZHANE

Літо — той час, який просто вимагає від нас короткої довжини. Саме на неї зробив ставку і бренд BAZHANE, поєднавши з небанальним трапецієподібним силуетом у найкращих традиціях 1960-х. Якщо вам подобається інтелігентна провокація з ретроприсмаком, тоді ця сукня стане вашою зіркою на весь сезон.

Купальник ROAR

Стиль old money вже став модною класикою, з якою не хочеться прощатися навіть на пляжі. Для таких випадків бренд ROAR у колекції для київського ЦУМ показав елегантний чорно-білий купальник, який має елегантний і стриманий вигляд, особливо в м'якому світлі на заході сонця.

Шовковий сет COVER

Cover — іще один бренд, який надихається мінімалізмом 1990-х. Нам подобається їхня ідея замінити класичну сукню на сет із довгої спідниці і сорочки в тон. За святковий настрій тут відповідає блискуча шовкова фактура. Для денних виходів комплект легко можна розділити, додавши до спідниці оверсайз-футболку, а до сорочки, наприклад, джинсову мініспідницю.

Мюлі Kachorovska

Після весняно-літнього показу Chanel пів року тому вже стало ясно, що в'єтнамки стануть одним із головних видів взуття цього літа. Підтримує цю тенденцію і український бренд Kachorovska, який додає витонченості своїм в'єтнамкам за допомогою невеликих підборів і цікавого кольору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.