До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращий роман: тимчасові тату Arley Sign

Promotion

Український бренд тимчасових тату Arley Sign напередодні Дня Святого Валентина створив нову рекламну кампанію, яка заявляє: "Лютий – ідеальний час, щоб подумати про себе і свої мрії". Смілива кампанія під гаслом Happy Valentines Sign закликає жінок більше захоплюватися собою справжньою, а тимчасові тату стануть уособленням найбожевільніших ідей.

Реклама
Arley Sign

Всі жінки – абсолютно різні, у кожної є свої мрії, інтереси, способи відпочити і отримати нову порцію натхнення, життєвих сил і щастя. Рекламна кампанія Arley Sign ілюструє історії п'яти різних жінок і показує, що у них викликає найніжніші почуття. Так, першій героїні властива медитація, як спосіб відволіктися від зовнішнього світу, друга любить проводити час з тваринами, третя знаходить віддушину в малюванні. А для когось насолода проявляється в таких дрібницях, як прийняття ванни для розслаблення чи чашка ароматної кави.

Arley Sign
Arley Sign
Arley Sign

"Ми віримо, що наші тимчасові тату-прикраси вміють розмовляти. Вони говорять про ставлення до себе і до речей, які тебе оточують і роблять щасливим. Підкреслюють особистість, твій настрій, твою індивідуальність. І ти закохуєшся в себе знову і знову", – розповідає Ольга Горностай, засновниця бренду Arley Sign.

<b>временные тату</b>

Instagram: https://www.instagram.com/arleysign/

Сайт: https://arleysign.com

Founder Arley Sign: Olha Hornostay-Demtsiu, Volodymyr Demtsiu

Marketing agency: Dara Agency

Location: Art Studio Passage

Photographer: Roman Nakonechnyy

Make-up: Mary Tsyhylyk

Hair Style: Oksana Deneka

Model: Roxolana Lima, Mary Korenovska, Olga Martsenyuk, Nika Verbitska, Maha Svyatosha.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.