До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LVMH починає виробництво дезінфекційних гелів для рук

Парфумерно-косметичний підрозділ luxury-холдингу LVMH оголосив про старт виробництва дезінфекційних гелів, щоб допомогти розв’язати проблему браку санітайзерів через спалах коронавірусу, що передається крапельним способом.

Починаючи з понеділка частину потужностей заводів у Франції, які виробляють продукти для Guerlain, Dior і Givenchy, буде віддано для цих цілей. Зроблений тут дезінфектор потім передадуть французьким органам охорони здоров’я й державній мережі лікувальних установ Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, яка об’єднує 44 лікарні в Парижі та його передмістях.

Реклама

На цей момент у Франції зареєстровано майже 4000 випадків зараження коронавірусом і в країні вже відчувається брак засобів для дезінфекції, які разом з дотриманням соціальної дистанції є одним з ключових способів убезпечити себе.

Нагадаємо, що інші лідери індустрії також зробили свій внесок у боротьбу з епідемією. Одними з перших відреагували на проблему Доменіко Дольче і Стефано Габбана, які майже місяць тому зробили пожертву Університету Humanitas на підтримку дослідження щодо з’ясування реакції імунної системи на коронавірус SARS-CoV-2. Також гроші на боротьбу з інфекцією перерахували італійські бренди Versace, Giorgio Armani й Gucci.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.