До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліля Літковська повертається з показами в Україну

Український дизайнер Ліля Літковська, яка з минулого року показувала нові колекції тільки в Парижі, в новому модному сезоні повертається в Україну. 31 серпня в межах Ukrainian Fashion Week відбудеться презентація колекції її бренду LL by Litkovskaya.

Обличчям лейблу цього року стала співачка Аліна Паш, яка цього літа увірвалася на музичну сцену країни з синглом "Бітанга". "Я дивилася її перший кліп, ходила на її живі виступи, і була абсолютно підкорена цією енергією: Аліна концентрує молодість, красу, незвичайний характер і талант. Рівно те ж відчуття я хочу дарувати цією колекцією. Вона, перш за все, про характер – і саме тому я запропонувала Аліні стати її обличчям", – пояснює Ліля Літковська.

Реклама

LL – міський бренд Лілі Літковської, заснований 2013 року. Демократичний і урбаністичний, він транслює основні цінності дизайнера, але говорить більш простою мовою. За п'ять років роботи він уже зустрів визнання у Франції, США, Кореї, Японії, Кувейті та інших країнах, але ще жодного разу не був офіційно представлений українській публіці. Щоб виправити це, Ліля Літковська проведе показ літньої колекції LL в Києві. Шоу відбудеться 31 серпня 2018 року на сходах Бізнес-центру Торонто-Київ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.