До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літня спека: рекламна кампанія Bobkova весна-літо 2020

Український бренд Bobkova представив рекламну кампанію до колекції весна-літо 2020 року, яку було знято на грецькому острові Спецес. Працювали над нею фотограф Стефан Лісовський і стилістка Надя Шаповал, яка вже кілька років поспіль періодично живе в Греції й давно зачарована цією країною.

"Неспішність, вишуканість, незаймана природа (на острові заборонені автомобілі), м’який клімат і колірна палітра місцевої архітектури сплелися з настроєм колекції", — розповідає дизайнерка Христина Бобкова, яка вирушила на Спецес після розповідей Шаповал про цю райську місцину.

Реклама

Нагадаємо, що під час роботи над колекцією Бобкову надихав чоловічий гардероб, який дизайнерка переосмислила для жіночих потреб. Її основою стали різноманітні брючні костюми й трикотажна лінійка, легко адаптивна під будь-який гардероб, до яких дизайнерка додала сукні простих і чітких форм.

<b>BOBKOVA_CAMPAIGN_SS20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.