До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моя Одеса: колекція KULAKOVSKY весна-літо 2024

Новий сезон дизайнер Артур Кулаковський та його однойменний бренд присвячують відчуттю цілісності. Родом з Одеси, він продовжує занурюватися у власну спадщину та переносить наснажливі історії своїх земляків на одяг.

Реклама

У новій колекції Кулаковський згадує неймовірний життєвий шлях Берти Рапопорт, однієї з перших жінок-морських капітанів у світі. Вона народилася в Одесі, але її пам’ятають як одну з найсильніших і найвидатніших жінок ХХ століття далеко за межами її рідного міста. Її сміливість наважитись піти проти соціальних норм того часу і вирушити за своєю мрією всупереч усім, її наполегливість і працьовитість є основним джерелом натхнення весняно-літньої колекції KULAKOVSKY.

Нова колекція поділена на два блоки: переосмислена класика KULAKOVSKY, яка відображає ДНК бренду, і сучасні версії силуетів з архівів ХХ століття. Останні репрезентовані довгим шкіряним плащем, який підкреслює талію та відтворює відомий образ "нью-лук", об’ємним пальтом із чіткими лініями плечей, що нагадує бушлат, оверсайз-бомберами із місткими кишенями, а також костюмами із спідниць міді та прямих жакетів. Дизайнер використовує замшу та потерту шкіру, щоб підкреслити вінтажність силуетів.

ДНК KULAKOVSKY в колекції представляє мультифункціональний одяг зі складним кроєм і футуристичним настроєм. Серед особливих речей сезону — куртка COURTENEY, прикрашена сотнями скляних намистин, вишитих вручну за візерунком, що нагадує логотип бренду. Ця делікатна і складна робота займає понад 30 годин. Окрім верхнього одягу, бренд презентував струмуючі асиметричні спідниці міді з м’якої шкіри, бунтарські міні, які ідеально поєднуються з потертими байкерськими жакетами, а також нові сумки в техніці MOSAICA із залишків шкіри після виробництва курток.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.