До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KSENIASCHNAIDER та Vasquiat випустили нову капсульну колекцію

Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив капсульну колекцію, створену в колаборації з барселонським магазином Vasquiat та його засновницею Бланкою Міро.

Історія співпраці почалася давно – в одному з паризьких шоурумів, коли дизайнери домовилися об’єднатися для створення особливих виробів. Проте виробництву та випуску спочатку завадила глобальна пандемія COVID-19, а згодом війна в Україні. Попри труднощі, обидві команди доклали зусиль, аби втілити проєкт у життя.

Реклама

Капсульна колекція складається з трьох унікальних виробів, розроблених двома командами у Києві та Барселоні: джинси-кльош, що були натхненні стилем модниці Бланки Міро, піджак і панама, які уособлюють культові стилі KSENIASCHNAIDER.

Колекція продовжує sustainable-курс, взятий українським брендом від початку. Усі речі виготовлені в Україні зі сертифікованого органічного деніму та відходів виробництва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.