До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Компанія Hublot представила нові годинники в межах LVMH Watch Week 2023

З 10 по 12 січня в Сінгапурі відбувся LVMH Watch Week 2023. У ході івента годинникові бренди, серед яких Bulgari, Hublot, TAG Heuer і Zenith, продемонтрували свої новинки. У колекції компанії Hublot, яка незмінно дивує інноваційними технологіями й унікальним дизайном, зʼявилися нові різнопланові моделі. Ми зібрали 5 головних новинок, на які варто звернути увагу.

Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Neon SAXEM

Hublot і надалі досліджує можливості SAXEM (Sapphire Aluminium oXide Earth Mineral) – матеріалу, що часто застосовується в супутниках та лазерних установках. Це дозволяє мануфактурі отримувати небачені раніше напівпрозорі кольори, серед яких тепер і неоновий жовтий – прем'єра у світі Hublot та вартового мистецтва. Новий жовтий відтінок є насиченим яскравим неоновим кольором, який ніби сяє зсередини, подібно до флуоресцентного матеріалу.

Реклама

Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Neon SAXEM
Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Neon SAXEM

Повністю відполірований неоново-жовтий корпус SAXEM утворює яскравий контраст із шістьма H-подібними гвинтами на безелі та заводною головкою, які виготовлені з титану з поліруванням та мікроструминною обробкою. У моделі Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Neon SAXEM встановлено автоматичний мануфактурний калібр HUB6035. Майстри Hublot вибрали найскладніше рішення: механізм з автопідзаведенням за допомогою мікроротора — на відміну від традиційного ротора: тільки таке рішення дозволяло не закрити вид на механізм ззаду. Для зручності щоденного використання годинник Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Neon SAXEM має гарантований 72-годинний запас ходу, завдяки чому можна не турбуватися про підзаведення годинника у вихідні. Зазначена модель, випущена обмеженою серією з 50 екземплярів, комплектується неоново-жовтим текстурним каучуковим ремінцем, виготовленим спеціально для цього годинника. Ремінець оснащений застібкою з титану, що розкладається, і системою One Click, яка дозволяє його моментально замінити без застосування інструментів.

Classic Fusion Original

Hublot знову випускає годинник, який 1980 року призвів до перегляду багатьох усталених норм. Одночасно елегантний і спортивний золотий корпус із простим каучуковим ремінцем – абсолютно немислимий для того часу вибір — справив справжню сенсацію у світі вартового мистецтва. Модель Classic Fusion Original віддає належне цій класиці в сучасній інтерпретації лаконічним дизайном поза часом. Відлуння оригінального дизайну моделі, створеної Карло Крокко в 1980 році, знайшли відбиток і в ремінці з каучуку, і в строгому оформленні чорного полірованого циферблата з лакованим покриттям і фасетованими стрілками, а також у використанні жовтого золота й фірмового логотипу Дому. Логотип, здавалося б, незмінний, став згодом актуальнішим і сучасним.

Classic Fusion Original
Classic Fusion Original

Сьогодні модель Classic Fusion Original пропонується у виконанні із жовтого золота, титану та кераміки. На вибір три варіанти корпусу: 42, 38 та 33 мм. На безелі виділяються шість знаменитих гвинтів, що нагадують герметизуючі елементи. Задня кришка із сапфірового скла відкриває погляду механічні складові годинника. Завдяки характерним деталям Hublot оригінальний годинник має сучасний вигляд, що позиціонує його як нове прочитання неминучої класики. Чудовий зразок того, як минуле може стати джерелом натхнення для творіння майбутнього. Загалом буде випущено 500 екземплярів цієї оновленої моделі, яка, ми впевнені, стане серед колекціонерів культовою.

Big Bang Unico Cheval Blanc Randheli і Big Bang One Click Cheval Blanc Randheli

На знак дев'ятиріччя мальдівського курорту Cheval Blanc Randheli компанія Hublot вшанувала своє постійне партнерство і випустила лімітовані серії годинників: Big Bang Unico та Big Bang One Click. Обидві моделі уособлюють постійне прагнення Hublot до створення стильного вишуканого годинника з механічними інноваціями. Ремінець виконаний зі шкіри алігатора в білих та теплих сірих відтінках, а циферблати темно-коричневих тонів уособлюють теплі дерев'яні тераси й елегантні декоративні елементи та фірмовий колір Дому Cheval Blanc. Обидві моделі годинника прикрашені 11 білими діамантами та оснащені додатковим гумовим ремінцем білої лінії, що дає власнику додаткові можливості стилізувати свій образ.

Big Bang Unico Cheval Blanc Randheli
Big Bang Unico Cheval Blanc Randheli

Big Bang One Click Cheval Blanc Randheli
Big Bang One Click Cheval Blanc Randheli

Поєднання благородних відтінків Cheval Blanc і яскраво-жовтого кольору сонця Randheli, що зачаровує, на керамічному безелі нагадує про чудовий відпочинок навіть далеко від курорту. Лімітована колекція Big Bang Unico Cheval Blanc Randheli та Big Bang One Click Cheval Blanc Randheli доступна лише в магазині Cheval Blanc Randheli Concept Store у корнері Hublot.

Big Bang Unico SORAI

З 2019 року Hublot підтримує SORAI – Save Our Rhinos Africa India – асоціацію, засновану Кевіном Пітерсеном, посланником Hublot та міжнародною зіркою з гри у крикет. Він опікується допомогою носорогам, що опинилися на межі зникнення через діяльність браконьєрів. Як і в попередніх двох обмежених серіях, частину прибутку від продажу моделі 100 Big Bang Unico SORAI буде перераховано його асоціації. Колірна гама третьої обмеженої серії натхнена заходом сонця, адже найбільша небезпека чекає носорогів з настанням темряви.

Big Bang Unico SORAI
Big Bang Unico SORAI

Модель Big Bang Unico SORAI з кераміки з полірованою та мікроструминною обробкою, розробленою спеціально для цієї обмеженої серії, відрізняється скелетонізованим циферблатом, оформленим у кольорах, характерних для заходу сонця. Найбільші небезпеки чигають на носорогів із настанням темряви, коли браконьєрів важче вистежити. Відтінки зорі – жовтий, помаранчевий, пурпуровий та рожевий – уособлюють надію, яку несе світанок, що віщує новий день та можливість змін. У корпусі годинника Big Bang Unico SORAI діаметром 44 мм встановлений автоматичний мануфактурний механізм Unico з 72-годинним запасом ходу. Завдяки запатентованій системі зручної зміни ремінців One Click годинник Big Bang Unico SORAI можна носити на сірому ремінці з тканини та поліестеру або ремінці, оформленим чорним, пурпуровим та помаранчевим камуфляжними кольорами що також нагадує барви сходу та заходу сонця.

Big Bang Integrated Time Only King Gold Rainbow і Big Bang Integrated King Gold Rainbow

З нагоди першої у 2023 році важливої міжнародної годинної події, мануфактура взяла за відправну точку свій бестселер 2022 року, витриманий у дусі високого ювелірного мистецтва, і створила пару моделей, що на перше око схожі одна на одну. Обидві моделі Rainbow інкрустовані напівпрозорим дорогоцінним камінням, що утворює чудову градацію кольорів, яка передає всі відтінки веселки. Обидві версії не просто прикрашені дорогоцінним камінням, а повністю покриті ними – і корпус, і безель, і браслет. Дорогоцінні камені сусідять тут із найбільш ефектними мінералами – рубінами, аметистами, синіми топазами, цаворитами, а також повною гамою сапфірів: рожеві, помаранчеві, сині, жовті.

Big Bang Integrated Time Only King Gold Rainbow і Big Bang Integrated King Gold Rainbow
Big Bang Integrated Time Only King Gold Rainbow і Big Bang Integrated King Gold Rainbow

Модель Big Bang прикрашена 174 каменями, модель Time Only налічує 176 каменів, а в браслеті кожного з них використовуються 768 і 748 каменів відповідно. До того ж обидві вони виготовлені з того самого металу — характерного для Hublot сплаву King Gold. Цей сплав відрізняється більш теплим золотистим кольором, ніж звичайне золото 18K 5N. Нарешті, обидві моделі мають той самий чорний циферблат, на якому виділяються платина, фланець та віконце дати. Кожна модель оснащена власним механізмом. У першій з них, у хронографі, встановлений автоматичний калібр Unico – оригінальний скелетонізований механізм виробництва Мануфактури Hublot, що дає триденний запас ходу. Престижне "механічне серце" б'ється в корпусі діаметром 42 мм. Друга модель має корпус діаметром 40 мм, і це вперше, коли корпус такого діаметра застосовується в годиннику Big Bang з моменту їхньої презентації 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.