До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кірстен Данст в лукбуці нової колекції Rodarte

Вагітна первістком Кірстен Данст, Кім Гордон, Грімс і Джіа Копполла заради сестер Малліві з Rodarte перевтілилися в моделей, знявшись в лукбуці їхньої нової осінньо-зимової колекції.

Rodarte осінь-зима 2018/2019

Кейт і Лаура Малліві в цьому році вирішили не робити класичний показ, а обмежилися презентацією лукбука, зате запросили саме тих дівчат, які їх надихають. Сестри не стали змінювати себе і створили красиву і навіть трохи казкову колекцію, немов з іншої епохи. Її героїні в ніжних сукнях з оборками і спідницями в стилі фламенко, з ідеальними зачісками і квітковими прикрасами, виглядають трохи розгублено в цьому сучасному світі, але очей від них при цьому не відірвати.

Реклама
Rodarte осінь-зима 2018/2019
Rodarte осінь-зима 2018/2019
Rodarte осінь-зима 2018/2019
Rodarte осінь-зима 2018/2019

Бренд Rodarte був заснований в 2005 році сестрами Малліві і швидко завоював популярність завдяки ручній роботі і самобутності колекцій. Їх одяг називають чесним і самобутнім, а серед шанувальників бренду числяться Хлоя Севіньї, Наталі Портман і Кірстен Данст. Світову популярність дівчатам принесло співробітництво з Дарреном Аранофскі – вони створили вбрання для його драми "Чорний лебідь". Сталося це в 2009-му, а через рік Малліві вже випустили капсульну колекцію макіяжу для MAC і запустили взуттєву лінійку. Сьогодні їх називають одними з найбільш талановитих американських дизайнерів.

Подивитися всю колекцію.

Читайте також:

Кірстен Данст у фільмі, який зняли дизайнери Rodarte

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.