До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Kering і LVMH уживають нові заходи в боротьбі проти коронавірусу

Через глобальну кризу в галузі охорони здоров’я та величезну важливість Італії для групи Kering, конгломерат підтримує боротьбу проти COVID-19. "Ми думаємо про постраждалих від нового спалаху коронавірусу й вирішили негайно допомогти коштами для надання допомоги", — сказав Франсуа-Анрі Піно, генеральний директор Kering. Компанія пожертвувала 2 мільйони євро для боротьби проти пандемії в Італії.

Франсуа-Анрі Піно

Пожертва надійшла від Kering і її брендів, які працюють здебільшого в Італії (Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Pomellato і Kering Eyewear). Суму буде перераховано низці місцевих організацій охорони здоров’я в чотирьох ключових областях, у яких працюють бренди Kering (регіони Ломбардія, Венето, Тоскана і Лаціо).

Реклама
Бернар Арно

Також конгломерат LVMH надасть французькій владі щонайменше 40 мільйонів масок для боротьби проти коронавірусу. Згідно з офіційною заявою компанії, LVMH вдалося отримати замовлення від китайського виробника, і перші 10 мільйонів масок надійдуть найближчими днями. Аналогічні замовлення буде виконано впродовж щонайбільше чотирьох тижнів загальною кількістю близько 40 мільйонів масок. Щоб забезпечити негайний початок виробництва, генеральний директор компанії Бернар Арно наказав LVMH профінансувати першу партію вартістю 5 млн євро. Щойно маски будуть готові, група також відповідатиме за постачання, доставлення й митне оформлення.

Це не перший внесок LVMH у боротьбу проти пандемії COVID-19 у Франції. Раніше компанія переобладнала свої парфумерно-косметичні фабрики для виробництва водно-спиртового гелю, щоб задовольнити дефіцит дезінфекційних засобів для рук у країні, і зробила це безоплатно.

Як модна індустрія сприяє боротьбі проти коронавірусу читайте в цьому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.