До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде новий сезон Ukrainian Fashion Week весна-літо 2020

З 31 серпня до 4 вересня в Мистецькому Арсеналі відбудеться новий сезон показів Ukrainian Fashion Week, у межах якого продемонструють колекції весна-літо 2020.

Оргкомітет UFW розповідає, що в межах заходу відбудеться 45 шоу, 5 спеціальних проєктів та 6 паблік-токів. Наприклад, лекція "Майбутня система індустрії моди" висвітлить напрямки, куди вся fashion-система рухатиметься далі, а на виставці Fashion Revolution: The future of textiles покажуть, як у Швеції ефективно впроваджують нові стійкі стандарти для модної індустрії. Також команда Ukrainian Fashion Week продовжує два довготривалі проєкти: #NEW GENERATION, що підтримує молоді таланти, і #BE SUSTAINABLE!, спрямований на відповідальний розвиток українського модного ринку. З нового – Municipal Project, що ознайомить аудиторію з брендами, які працюють з вуличною естетикою.

Реклама
Бекстейдж показу FROLOV осінь-зима 2019/2020

Кілька сюрпризів очікує гостей і в розкладі 45-ого Ukrainian Fashion Week. Вперше Тиждень моди розпочнеться не з показу Лілії Пустовіт. Цього разу відкриє сезон Артем Климчук, а марка Poustovit покаже свою нову колекцію через дві години. Після тривалої перерви до розкладу повертається марка KARAVAY, але у ньому відсутні багато інших брендів, які зазвичай демонструють свої колекції на UFW: Flow The Label, the COAT by Katya Silchenko, SIX..

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.