До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чистота і точність: Jil Sander осінь-зима 2019/2020

У перший день Тижня моди в Мілані свої осінньо-зимові колекції представили головні гравці італійського модного простору, серед них – Jil Sander.

Jil Sander осінь-зима 2019/2020

Сувора, графічно точна, мінімалістична, різноманітна, вишукана – нова колекція Jil Sander була цим всім і навіть більше. Протягом кількох сезонів дизайнери Люсі і Люк Мейєри створили чітку естетику бренду, за допомогою якої бренд продовжує стійко розвиватися. Чистота – це слово, яке найкраще описує суть їх підходу.

Реклама
Jil Sander осінь-зима 2019/2020
Jil Sander осінь-зима 2019/2020

Чисті лінії, чудові тканини, оброблені у стилі кутюр, ніжні тони з переважанням блідих відтінків – все передає відчуття легкості і відвертості. Ця колекція, створена навколо жіночої і чоловічої дуальності, вирізнялася сильними контрастами. Якщо на красивих сукнях довжиною до щиколотки виднілися спокусливі деталі у стилі макраме, нижньої білизни, конструктивних корсетів, то точність пошиття підкреслювали скульптурні, тривимірні пальта і костюми, виконані з японської вовни в oversized-силуетах.

Jil Sander осінь-зима 2019/2020

Багатошарові трикотажні вироби подовженої форми, підкреслені вертикальними смужками з принтом, мали динамічний, урбаністичний і майже спортивний вигляд. При цьому, наприклад, в деконструйованих пончо і подовженій жилетці, які були одягнені в комбінації з широкими штанами, зчитувався певний кочовий мотив.

Jil Sander осінь-зима 2019/2020
Jil Sander осінь-зима 2019/2020

Незважаючи на часом надзвичайно екстремальні розрізи, колекція була наповнена почуттям затишку та комфорту. Люсі і Люк Мейєри протягом всієї колекції об'єднували дві модальності чоловічого і жіночого в одному образі: білосніжну сорочку з чорними штанами, шкіряний халат з шкіряними штанами, трикотажну туніку з відповідними футболками з блискавкою на внутрішній стороні гомілок. Дизайнерам вже не вперше вдалося довести силу простих силуетів.

Jil Sander осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Jil Sander осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.