До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus оголосили місце і час проведення наступного шоу

Симон Порт Жакмюс оголосив сьогодні у своєму Instagram-акаунті, що шоу Jacquemus весна-літо 2021 відбудеться наступного тижня. Нову колекцію під назвою L'Amour представлять ​​наприкінці дня 16 липня в таємному місці поблизу Парижа. Jacquemus проведуть спільний показ чоловічої й жіночої колекції після чоловічого Тижня моди в Парижі, що має відбутися з 9 по 13 липня. На захід запросять лише вузьке коло людей відповідно до заходів безпеки через пандемію COVID-19.

Jacquemus

Покази Симона Порта Жакмюса завжди дуже близькі його серцю. Дизайнер вибирає сентиментальні локації, наприклад, Марсель (місто, де він виріс), і залучає до участі найближчих і найдорожчих для нього моделей — від Летиції Касти до його молодого двоюрідного брата. Jacquemus є одним з небагатьох брендів, що вирішив провести реальне шоу цього року замість презентації колекції в цифровому форматі. Раніше лише Олів’є Рустен показав свою нову кутюрну колекцію Balmain під час круїзної мандрівки Сеною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.