До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний варіант: колаборація KSENIASCHNAIDER x DevoHome

KSENIASCHNAIDER і виробник текстилю з технічних конопель DevoHome представили спільну колекцію зимового верхнього одягу з використанням ідеальної альтернативи хутру — конопляного хутра.

"Ми познайомилися під час круглого столу Ukrainian Fashion Week, присвяченого темі екологічності в моді, — коментує колаборацію Ксенія Шнайдер. — Там я вперше докладно дізналася, над чим працює DevoHome, і ми вирішили, що нам потрібно обов’язково співпрацювати".

Реклама

Колаборація KSENIASCHNAIDER x DevoHome складається із зимових джинсових курток-бестселерів бренду й жилетів, доповнених альтернативою хутру від DevoHome, створеною з волокон технічних конопель.

"Конопляне хутро ми винайшли кілька років тому й тільки цього року нам вдалося зробити його повністю натуральним і біорозкладним, — ділиться подробицями засновниця бренду DevoHome Оксана Дево. Носиться таке хутро чудово: витримує морози до -20 ° C, приємне на дотик, пахне свіжим сіном і пропонує людям альтернативу штучному хутру й хутру убитих тварин".

На думку дизайнерів, одяг з колаборації можуть носити і дівчата, і хлопці, також він зручний, натуральний і функціональний. Речі з колаборації вже в продажу й придбати їх можна онлайн ексклюзивно на kseniaschnaider.com або офлайн у ЦУМі.

Своєю співпрацею обидва бренди хочуть показати, що технічні коноплі є ідеальним альтернативним sustainable матеріалом для індустрії моди й стигму навколо цієї теми потрібно зняти.

<b>KSENIASCHNAIDER x DevoHome</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.