До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І настає ніч: нова рекламна кампанія Miu Miu Pre-Fall 2020

Італійський модний дім Miu Miu представив нову рекламну кампанію своєї колекції Pre-Fall 2020. У зніманні, яке відбулося ще в січні цього року, взяли участь британська актриса Есме Крід-Майлз, а також моделі Маланка Холмен, Каспер Капіца, EZ, Тан Хе, Томіва Адешіна і Патріція Пекарська. Автором знімків став Дуглас Ірвін. Рекламний кампейн під назвою "Here Comes the Night" зняли в Італії за адресою Via Melzi D'Eril 30, де раніше проходили шоу Miu Miu.

Miu Miu Pre-fall 2020

Перед об’єктивом фотографа дівчата позували в яскравих сукнях з атласу, прикрашених великим перлами, кокетливих міні з ніжними шлярками й романтичних вбраннях, усипаних квітчастими візерунками. Образи з нової колекції Miu Miu поєднують утилітарний і формальний стиль, повсякденність і екстравагантність і являють собою контраст скромних тканин і витончених прикрас ручної роботи. У новому кампейні дівчата перевтілилися на літературних героїнь XIX століття, як вигаданих, так і реальних. Стилістом знімання була Кеті Гранд.

Реклама

<b>miu miu pre-fall 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.