До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хиткий баланс: колекція Celine Resort 2018

Поки фанати французького модного Будинку Celine ворожать, чи залишить його стіни креативний директор Фібі Файло, британка продовжує показувати колекції, в яких хочеться придбати все.

У новій своїй роботі – колекції сезону Resort 2018 – Файло вміло грає на контрастах. Фірмовий маскулінний крій верхнього одягу вона протиставила спокусливим lingerie-сукням з шовку і мережива, а класичним вовняним гольфам додала характеру за допомогою абстрактних принтів.

Реклама

Файло – майстер створення ненудного одягу на кожен день. У новій колекції вона показала кілька брючних костюмів – універсальних і зрозумілих, які точно прослужать не один рік. А для мисливців за незвичайними речами створила спідницю на запах з гострими кутами і великими кишенями, а також пухнасте пальто, що нагадує хмару, з в'язаними деталями, в черговий раз довівши, що баланс – це головне, і в житті, і в роботі.

Дивитися всю колекцію Celine Resor 2018.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.